Freitag, 6. Juni 2008

De ce asistenta pentru PC?

Sunt momente în viață când realizezi brusc unele lucruri pe care le poți face mai bine. E ciudat, e ca și cum ai deschide în final ochii după o hibernare serioasă. Ce am realizat eu? Păi e simplu: multă lume - colegi, prieteni - îmi cer sfatul când este vorba de o problemă cu PC-ul și se întâmplă să aud de multe ori aceeași problemă. Drept pentru care m-am gândit să pornesc acest blog, pentru ca oricine să beneficieze de aceste sfaturi. Eu voi scrie - pe cât posibil - săptămânal pe acest blog și vă voi ruga să-mi trimiteți problemele voastre (eventual ca și comentarii sau prin e-mail). Voi încerca să postez întâi treburile de interes general (gen "AAAAH!!! CE ANTIVIRUS ÎMI ALEG??") și voi trata apoi subiectele în funcție și de ce primesc de la voi, ce consider eu a fi interesant și - în final - chestii avansate, pentru cei care consideră că pot mai mult :)

Îmi propun să mai am și "guest posts", adică articole de la alții, care vor să contribuie la această inițiativă. Vă invit să mă contactați dacă credeți că aveți un articol interesant și despre care nu s-a vorbit încă (sau tratează un aspect neglijat).

Vă urez lectură plăcută și să vă fie articolele de folos! (dacă nu, postați aici și contraziceți-mă vertiginos, îmi place să mă cert :) )

Keine Kommentare: